ЗАЛП

ТАРА 5 л

ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА

Концентрат, що емульгується 

ВЛАСТИВОСТІ

Залп має широкий спектр інсектицидної дії, знищує комплекс сисних і гризучих комах, обмежує розвиток рослиноїдних кліщів. Сумісний з іншими інсектицидами, акарицидами, фунгіцидами, водні розчини яких мають нейтральну реакцію. Не фітотоксичний для оброблюваних культур при дотриманні регламентів застосування. Токсичний для бджіл. Забороняється обприскування у фазу цвітіння. Застосування до цвітіння не обмежується, оскільки препарат не проникає в нектар та пилок квітів. Інсектицид швидко проникає в кутикулу листків та плодів, тому через 2 години після його внесення опади чи сильна роса не знижують ефективність препарату.

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Обробку доцільно починати за чисельності шкідників, що перевищує економічний поріг шкідливості (залежно від виду фітофага). Препарат необхідно наносити рівномірно на листову поверхню рослини, застосовуючи добре відрегульоване обладнання. Об’єм робочого розчину має бути достатнім для повного покриття всієї листової поверхні культури.

МЕХАНІЗМ ДІЇ

Інсектицид має контактно-шлункову, трансламінарну, фумігантну, репелентну дії. Відрізняється швидкою початковою дією і має широкий діапазон активності при винятковій тривалості. Препарат проявляє початковий інсектицидний ефект при контакті, попаданні всередину й у вигляді парів.

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ

Польові культури – 200-400 л/га. 

ДІЮЧА РЕЧОВИНА

Хлорпірифос, 500 г/л + циперметрин, 50 г/л

ПЕРЕВАГИ 

Універсальний інсектицид з широким спектром ефективності на багатьох культурах. Потрійна дія на шкідників: контактна, шлункова і фумігантна. Незамінний при ранніх обробках за знижених температур. Додаткова акарицидна дія.

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT 10-05-40+ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.