ТЕЗИС

ТАРА 5 л

ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА

Концентрат суспензії

ВЛАСТИВОСТІ

Тезис має захисну, профілактичну та лікувальну дію. Фунгіцид вже через декілька годин після застосування покращує фітосанітарний стан рослин. В осінній період при обприскуванні озимого ріпаку у фазі 3-5 листочків культури припиняється наростання наземної маси, в той час як процес фотосинтезу продовжується, що сприяє накопиченню пластичних речовин в кореневій системі та прискорює ріст довгого і добре розгалуженого коріння, що покращує зимостійкість. Застосування на пшениці у фазу цвітіння дозволяє захистити рослини від фузаріозу та інших хвороб колоса та попереджає накопичення у зерні небезпечних мікотоксинів.

МЕХАНІЗМ ДІЇ

Діюча речовина препарату відноситься до хімічного складу триазолів та впродовж 1-2 годин після застосування проникає в рослину через асимілюючі частини і рівномірно поширюється ксилемою. Тебуконазол блокує біосинтез ергостерину, який входить до складу клітинної стінки гриба, що призводить до порушень в процесі поділу клітин, а згодом і до загибелі патогену.

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Препарат застосовувати в період вегетації превентивно або при появі перших ознак захворювання, повторно – через 2-4 тижні. Обприскування потрібно провести перш ніж хвороби завдадуть незворотних втрат врожаю. З метою ефективного захисту від фузаріозу колоса Тезис потрібно застосовувати у фазу початку цвітіння пшениці (ВВСН 61) з нормою витрати не менше 0,5 л/га. Препарат сумісний з багатьма гербіцидами, інсектицидами, фунгіцидами, добривами, регуляторами росту, але перед приготуванням бакової суміші необхідно провести пробне змішування. Додаткове додавання до бакових сумішей поверхнево-активної речовини Альфалип Екстра (0,2-0,3 л/га) не є обов’язковим, але покращує змочуваність рослин та прискорює проникнення діючих речовин до рослини.

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ

Польові культури – 200-400 л/га. 

ДІЮЧА РЕЧОВИНА Тебуконазол, 500 г/л

ПЕРЕВАГИ 

Швидке проникнення в рослину (через 1–2 години) і перерозподіл в уражених тканинах («стоп-ефект»). Можливість використання на багатьох культурах . Висока ефективність контролю хвороб колоса, зокрема фузаріозу, зменшує ймовірність накопичення небезпечних мікотоксинів у зерні. Регулювання росту ріпаку підвищує зимостійкість, зменшує ймовірність вилягання, посилює гілкування.

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.