АЛЬФА-СТАР

ТАРА 0,5 кг

ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА

Гранули, що диспергуються у воді

ВЛАСТИВОСТІ

Альфа-Стар забезпечує ефективний контроль більшості однорічних та багаторічних дводольних бур’янів, включаючи стійкі до препаратів групи 2,4-Д. Для максимальної ефективності гербіцид слід вносити в період активного росту бур’янів у фазі 2-4 листків однорічних та розетки (10-15 см) – багаторічних. Системна дія препарату дає можливість проникати через листя до коренів, знищуючи всю рослину. Найкращий період контролю осоту рожевого – у фазі розетки, а підмаренника чіпкого – до 4-ї мутовки. Завдяки швидкому розпаду препарату у ґрунті відсутні обмеження для наступних культур у сівозміні.

МЕХАНІЗМ ДІЇ

Трибенурон-метил зупиняє поділ клітин чутливих бур’янів, у результаті чого їхній ріст припиняється через декілька годин після обробки. Видимі симптоми з’являються через 5-8 днів, а загибель бур’янів настає через 10-25 днів. Менш чутливі бур’яни та ті, що перебувають на більш пізній стадії росту, можуть не загинути, але їхній ріст припиняється і вони більше не конкурують з культурою за споживання поживних речовин і води. Тепла погода підвищує швидкість дії гербіциду, а прохолодна та суха – уповільнює її.

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Препарат не можна застосовувати, якщо рослини мокрі від роси або дощу, а також якщо протягом трьох годин після обробки очікується дощ. В разі густого стояння культури або дуже сильного засмічення слід використовувати максимальний об’єм робочої рідини. Для розширення спектра контрольованих двосім’ядольних бур’янів можливе застосування бакових сумішей: Альфа-Стар (10-15 г/га) + Альфа-Дикамба (0,15-0,2 л/га) + ПАР Альфалип Екстра (0,2-0,25 л/га); Альфа-Стар (15-20 г/га) + Хаммер (15- 20 г/га) + ПАР Альфалип Екстра (0,2-0,25 л/га). При застосуванні з іншими препаратами чи поверхнево-активними речовинами спочатку у бак обприскувача засипають Альфа-Стар, а потім додають всі інші продукти. Робочий розчин необхідно використати впродовж 24 годин. Застосовувати у суху погоду. Дощ протягом 3 годин після обприскування може знизити ефективність препарату. Не допускайте знесення робочого розчину на сусідні культури, чутливі до гербіциду.

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ 200-300 л/га. 

 ДІЮЧА РЕЧОВИНА

Трибенурон-метил, 750 г/кг

ПЕРЕВАГИ

Широкий спектр контрольованих бур’янів, особливо таких як осот, підмаренник чіпкий та ін. Розтягнуті строки застосування: від 2 листків до появи прапорцевого листка. Початок дії на бур’яни вже через 2-3 години після внесення.Не має обмежень у сівозміні.

Тара
0,5 КГ
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
БРАЗЕТТО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.