АЛЬФА-ГЕТЬМАН

ТАРА 5; 10 л

ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА

Концентрат, що емульгується

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Обов’язковою вимогою є забезпечення суцільного покриття площі під час внесення препарату. Під час внесення робоча швидкість агрегату повинна становити 7-10 км/год. Ґрунт повинен бути дрібногрудкуватим – великі грудочки та велика кількість рослинних решток збільшують площу поглинання препарату і зменшують ефективність внесення. Оптимальні умови для внесення складаються після дощу або зрошення із нормою поливу 10-20 мм. У разі посушливої погоди гербіцид необхідно заробити ґрунтообробними знаряддями або провести коткування для ущільнення ґрунту. При вирощуванні розсадних культур препарат потрібно застосовувати до висаджування розсади. Мінімальна норма внесення застосовується на малогумусних та легких за механічним складом ґрунтах, середня – на суглинкових із вмістом гумусу менше 4%, підвищена – на суглинкових і важких із вмістом гумусу 4-5% та торф’яниках. Для розширення спектра контрольованих бур’янів на посівах соняшнику слід застосовувати наступну бакову суміш: Альфа-Гетьман (2,0 л/га) + Альфа-Прометрин (2,0 л/га).

СПЕКТР ДІЇ

Чутливі бур’яни: різні види мишію, проса, пальчатки, зірочник середній, тонконіг однорічний, гірчиця польова, галінсога дрібноквіткова. Помірно чутливі бур’яни: різні види щириці, грицики звичайні, портулак городній, гумай, сорго, ромашка (види), лобода біла, паслін чорний, гірчак (види), дурман звичайний.

МЕХАНІЗМ ДІЇ

Сходи бур’янів поглинають метолахлор у процесі проходження проростків через верхній шар ґрунту. Метолахлор належить до хлорацетамідів, які діють на проростки рослин, на вегетуючі бур’яни діють слабко. Механізм дії полягає в блокуванні росту кореневої системи та розвитку кореневого чохлика, і бур’яни гинуть, не з’являючись на поверхні ґрунту.

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ 200-400 л/га.

ДІЮЧА РЕЧОВИНА

Метолахлор, 960 г/л

ПЕРЕВАГИ

Надійний захист від найбільш поширених бур’янів.Тривалий період захисної дії.Дозволяє зменшити кількість механічних обробітків ґрунту, що заощадить вологу та збереже структуру родючого шару ґрунту.Висока селективність до культури. 

Тара
5; 10 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
СТРОМБОЛІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.