СУПЕР СТАР, КС

АКТИВУЙ ВЕСЬ ГЕНЕТИЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ РОСЛИНИ!

СУПЕР СТАР, КС - системний двокомпонентний фунгiцид широкого спектра дiї. Має лiкувальну та тривалу профiлактичну дiю, покращує фiзiологiчний стан рослини завдяки ефекту озеленення. Подовжує вегетацію рослини та дає можливiсть реалiзувати генетичний потенцiал урожайностi.

Діючі речовини: азоксистробін, 120 г/л + тебуконазол, 200 г/л
Препаративна форма: концетрат суспензії
Культура: кукурудза
Спектр дії: широкий спектр хвороб
Норма витрати робочого розчину: 200–400 л/га

МЕХАНІЗМ ДІЇ
Тебуконазол пригнiчує бiосинтез ергостеролу в мембранах клiтин патогенiв, блокує розвиток проросткових трубочок, формування апресорiїв та ріст мiцелiю. Азоксистробiн порушує мiтохондрiальне дихання клiтин патогенiв, пригнiчує проростання спор та конiдiй, запобігає спороутворенню, характеризується тривалим захисним ефектом. Крiм того, азоксистробiн забезпечує озеленювальний ефект на рослини: збiльшує засвоєння азоту рослиною завдяки уповiльненню iнактивацiї нiтратредуктази в темрявi, знижує споживання води, регулюючи процес закриття продихiв i посилюючи асимiляцiю вуглекислого газу, що особливо важливо в перiод посухи. Подовжує вегетацію завдяки iнгiбуванню утворення етилену (гормону старiння) у рослинi.

ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ

  • Висока системна активнiсть;
  • Широкий спектр дiї;
  • Тривала захисна та профiлактична дiї;
  • Швидке проникнення;
  • Швидка лiкувальна, викорінювальна дiя на всiх стадiях розвитку патогену;
  • Не виникає резистентностi.

РЕГЛАМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ

Перед початком робіт з препаратом слід зробити розрахунки необхідної кількості препарату, залежно від норми витрати та площі поля, яке треба обробити, і налагодити обприскувач на задану норму витрати робочої рідини, користуючись даними в наведеній вище таблиці. 
Препарат вносять наземним обприскуванням в період вегетації до появи перших симптомів хвороби, коли погодні умови сприяють розвитку та поширенню фітопатогенів. Інтервал між обробками становить 10–12 днів. Для уникнення резистентності варто поперемінно застосовувати препарат Супер Стар, КС з обробками фунгіцидами інших груп.

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT 10-05-40+ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.