САЛЮТ 40 МД

Системний післясходовий гербіцид для боротьби з однорічними та багаторічними злаковими та деякими однорічними дводольними бур’янами в посівах кукурудзи.

Діюча речовина: нікосульфурон, 40 г/л

Препаративна форма: масляна дисперсія

Механізм дії: препарат поглинається листками і стеблами бур´янів і швидко переміщується до кореневої системи рослин, блокує синтез ферменту ацето-лактазсинтетази, який відповідає за біосинтез основних амінокислот, внаслідок чого бур’яни перестають рости та конкурувати з культурою, поступово гинучи. Повне знищення бур’янів настає через 3 тижні.

ПЕРЕВАГИ:

  • ефективний проти однорічних та багаторічних злакових і деяких дводольних бур’янів, знищує злісні злакові багаторічники гумай, пирій;
  • ріст і розвиток бур’янів зупиняється вже через кілька годин після обробітку, а повна загибель настає через 14–25 днів;

    • можна використовувати у широкому діапазоні розвитку фаз кукурудзи: 3–10 листків;

    • період захисної дії становить 1–1,5 місяця;

    • не потребує додавання поверхнево-активних речовин;

    • короткий період напіврозпаду, не впливає на наступні культури сівозміни

    • малотоксичний: безпечний для птахів і бджіл.

СУМІСНІСТЬ:

Сумісний в бакових сумішах з іншими гербіцидами, проте в кожному окремому випадку необхідно перевіряти препарати на сумісність. Забороняється використовувати препарат в бакових сумішах з гербіцидами на основі піридату, бентазону та 2,4-Д.

ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ:

  • обробку проводити в період інтенсивного росту бур’янів на початковій фазі їх розвитку: 2–4 листки у однорічних широколистих, 3–5 листків у однорічних злакових, до 15 см у багаторічних злакових бур’янів;
  • умови для застосування: температура не нижче 15°С і не вище 25°С;
  • обприскування проводити в ранковий або вечірній час при безвітряній погоді;
  • на протязі 7 днів до або після застосування не проводити міжрядні обробітки;
  • не обприскувати посіви кукурудзи до та після (протягом 7 діб) фосфорорганічними препаратами;

ПЕРЕЛІК ОСНОВНИХ ВИДІВ ЧУТЛИВИХ БУР´ЯНІВ

Чутливі види бур’янів: редька дика, роман польовий, ромашка непахуча, зірочник середній, пирій повзучий, гумай, сорго дике, вівсюг звичайний, грицики звичайні, портулак огородній, куряче просо, пальчатка, мишій (види), щириця (види).

Середньочутливі види бур’янів: амброзія полинолиста, щириця лободовидна, гірчак почечуйний.

Малочутливі види бур’янів: чистець однорічний, чистець болотний, шпергель звичайний, підмареник чіпкий, кропива глуха, осот огородній, гірчак розлогий, курячі очка польові.

Тара
20 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.