СУПЕРБІЗОН

ТАРА 10 л

ПРЕПАРАТИВНА ФОРМА

Концентрат, що емульгується 

ВЛАСТИВОСТІ

Має швидкий нокаутуючий ефект з подовженою захисною дією проти більше ніж 30 видів небезпечних фітофагів. СуперБізон сумісний з більшістю інсектицидів, фунгіцидів, протруйників фунгіцидної дії та мінеральних добрив, за винятком лужних та сірковмісних. Стійкість до високих температур і зниженої вологості повітря обумовлюють широкий інтервал застосування препарату.

ЗАГАЛЬНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

Обробку доцільно розпочинати за чисельності шкідників, що перевищує економічний поріг шкідливості (залежно від виду фітофага). Об’єм робочого розчину має бути достатнім для повного покриття всієї листової поверхні культури. Не допускати стікання робочого розчину з обробленої листової поверхні. Уникати застосування препарату під час спеки, засухи, заморозків, сильного вітру та інших несприятливих погодних умов. Ефективність дії препарату та його безпечність для людини і довкілля значною мірою залежать від якості проведення обробки. Тому слід ретельно дотримуватися правил регулювання обладнання для внесення препарату, приготування робочого розчину та організації проведення робіт по його застосуванню.

МЕХАНІЗМ ДІЇ

СуперБізон має системну та контактно-шлункову дію. Завдяки системним властивостям препарат швидко поглинається листям, стеблом та корінням, а потім розподіляється по всій рослині, в основному акропетально. Сисні комахи гинуть внаслідок живлення соком рослини. Висока системність та рівномірний розподіл діючої речовини всередині рослини забезпечують захист відростаючих частин рослини. Виражена контактна дія препарату швидко проявляється на фітофагах, які безпосередньо контактують з робочим розчином. Активно впливає через покриви комахи.

НОРМА ВИТРАТИ РОБОЧОЇ РІДИНИ

Польові культури – 200-400 л/га, сади та виноградники – 800-1000 л/га.

ДІЮЧА РЕЧОВИНА

Диметоат, 400 г/л

ПЕРЕВАГИ 

Висока біологічна ефективність проти широкого спектра шкідників. Має системну і контактну дію. Ефективний проти гризучих та сисних комах, а також кліщів. Швидкий ефект та тривалий період захисту.

Тара
10 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.