Штефікур

Штефікур – системний фунгіцид для боротьби з пероноспорозом та фомозом на посівах ріпаку.

Препаративна форма: концентрат суспензії
Діюча речовина: тебуконазол, 250 г/л

Принцип дії:

Швидко поглинається вегетативною частиною рослини і переміщається від основи вгору. Тебуконазол пригнічує процес деметилювання біосинтезу стеролів і порушує вибірковість проникності клітинних мембран патогена. Має захисну і лікувальну дію та властивості регулятора росту.

Це стандартний препарат в усіх країнах Європи. При обприскуванні озимого ріпаку восени зупиняється наростання наземної маси й прискорюється ріст кореневої системи, а також поліпшується зимостійкість. Навесні препарат забезпечує стійкість до вилягання й захищає від комплексу хвороб. Також використовується на зернові культури.

Регламент застосування:

Препарат не можна застосовувати у спекотливі дні при сильному сонячному випромінюванні. Рекомендовано проводити обприскування при температурі від +10 до +25 ºС за допомогою наземної техніки в ранкові (до 10) і вечірні (після 18) години при мінімальних повітряних потоках. Швидкість повітря при дрібно-крапельному обприскуванні не повинна перевищувати 3 м/с, при велико-крапельному - 4 м/с. Відразу ж після кожного обприскування необхідно проводити ретельне промивання баку, магістральних трубопроводів та форсунок чистою водою.

Обприскування посівів слід проводити в період вегетації культури.

КультураНорма використання, л/гаХворобиОбробка
Ріпак ярий 0,5 - 1,5 фомоз
пероноспороз
Обприскування посівів в період вегетації
Пшениця 1,0 іржа(бура, стеблова, жовта), борошниста роса, септоріоз, пероноспороз, та ін. плямистості, фузаріоз колоса Обприскування посівів в період вегетації

Витрати робочого розчину: 
100 - 300 л/га.

Особливості застосування:

  • обприскування в осінній період  100 гр/листок;
  • сумісність з іншими  фунгіцидами, добривами, інсектицидами;
  • швидко проникає в рослину.

Переваги:

  • довготривалий захист листя, колосу та стебла;
  • ефект регулятора росту;
  • відсутня фітотоксичність;
  • широкий спектр дії;
  • універсальність;
  • виражений стоп-ефект.
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.