СА НІКОСТАР

ОДРАЗУ ВИДНО ХТО В ПОЛІ ГОСПОДАР!

Селективний гербіцид для захисту посівів кукурудзи від однорічних та багаторічни хзлакових, а також деяких дводольних бур’янів.

Діючі речовини: нікосульфурон 40 г/л.
Препаративна форма: концентрат суспензії.
Культури: кукурудза.
Спектр дії: однорічні та багаторічні злакові та деякі дводольні бур´яни.
Норма витрати робочого розчину: 100-200 л/га.

Переваги препарату:

  • Ефективна дія проти злакових та деяких дводольних бур´янів, включаючи багаторічні що проростають з насіння та кореневищ;
  • Висока селективність до культури та можливість застосування у широкому діапазоні фаз розвиту кукурудзи;
  • Вдалий партнер для бакових сумішей;
  • Відсутність післядії у сівозміні на наступні культури;
  • Не вимагає додавання поверхнево-активних речовин;
  • Висока стійкість до змивання дощем.

Механізм дії СА Нікостар

Нікосульфурон – має відмінну проникну властивість, швидко поширюється всіма системами життєзабезпечення шкідливих об’єктів, пересувається по флоемі та ксилемі,блокує синтезування молекул ацетолактатсинтази,яка бере участь у синтезі незамінних амінокислот лейцину, ізолейцину й валіну, інгібуючи обмін основних жирних кислот. Порушує перетворення протеїнів тануклеїнових кислот,веде до припинення ділення клітин, що зупиняє ріст бур’янів. Залежно від погодних умов гербіцид зупиняє ріст бур’янів вже через 4-6 годин після обробки. Протягом тижня бур’яни змінюють забарвлення(буріють). Повна загибель бур’янів настає через 7-20 днів після обприскування.

Препарат сумісний з більшістю пестицидів, однак у кожному окремому випадку слід проводити тест на сумісність. Не рекомендується робити бакові суміші з фосфорорганічними інсектицидами. Не застосовувати з гербіцидами на основі 2,4 Д кислоти, оскільки у злакових бур’янів виявляється резистентність до цієї суміші. Не проводити механічну обробку протягом двох тижнів до та після внесення препарату.Не рекомендується вносити препарат на посівах батьківських ліній без попереднього тестування на фітотоксичність.

 

Регламент застосування:

Культура

Шкідливий об’єкт

Норма витрати препарату

Спосіб, час обробки, обмеження

Кратність обробок

Кукурудза

Однорічні та багаторічні злакові та деякі дводольні бур´яни

1,0-1,25 л/га

Обприскування посівів у фазі 4-10 листків культури

1

Тара
20 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT 18-18-18+3MgO+ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.