СА ЕСТРІКОН

КОЛИ ЗЕРНОВІ ВМІЮТЬ ЗАХИЩАТИСЬ!

СА ЕСТРІКОН - інноваційний системний фунгіцид. Захищає зернові культури від більшості хвороб. Не викликає резистентності у патогенних мікроорганізмів завдяки різному механізму дії.

Діючі речовини: епоксиконазол, 187 г/л + тіофанат-метил, 310 г/л
Препаративна форма: концетрат суспензії
Культура: пшениця озима, ячмінь озимий та ярий
Спектр дії: борошниста роса, септоріоз, піренофороз, іржа, фузаріоз
Норма витрати робочого розчину: 200–300 л/га

МЕХАНІЗМ ДІЇ
Дві діючі речовини фунгіциду СА ЕСТРІКОН вдало доповнюють одна одну. Це Тіофанат-метил, 310 г/л і Епоксиконазол, 187 г/л. Обидві речовини системно поширюються всередині культури. Завдяки контактно-системній дії Тіофанат-метил швидко розподіляється по рослині, блокуючи процеси ділення клітин гриба. Він порушує нормальне ділення ядра клітини, пригнічує утворення ростових трубок при проростанні спор і конідій. Це призводить до унеможливлення розвитку міцелію. Епоксиконазол із широким спектром дії належить до класу триазолів. Він порушує утворення клітинних мембран міцелію грибів. У результаті цього зростання та подальший розвиток патогену блокується. Речовина рівномірно поширюється по культурі акропетально (знизу вверх), потрапляє в нові прирости і захищає їх. Профілактичний та лікувальний тривалий захист рослин відбувається завдяки комбінації цих обох інноваційних речовин.

ПЕРЕВАГИ ПРЕПАРАТУ

  • Швидке проникнення в культуру, завдяки чому розвиток хвороби миттєво блокується;
  • Діє тривалий час після обробки й захищає нові паростки;
  • Гарантує надійний захист колоса зернових;
  • Дія препарату не залежить від погодних умов, його ефективність не знижується навіть у разі знижених температур і в умовах підвищеної вологості під час дощів.

РЕГЛАМЕНТИ ЗАСТОСУВАННЯ

Щоб профілактична дія фунгіциду СА ЕСТРІКОН посилювалась, обприскування слід проводити у вегетаційний період, звертаючи увагу на фітосанітарні прогнози, або за появи перших ознак хвороби. За розвитку хвороби більше ніж на 5% ви можете втратити врожай. За сезон проводять дві обробки. Залежно від культури та фази її розвитку препарат рекомендовано вносити наземним обприскуванням із нормою робочої рідини 200–300 л/га.

Фунгіцид СА ЕСТРІКОН не викликає резистентності у патогенних мікроорганізмів завдяки різному механізму дії. 2-й клас небезпеки для ссавців, 3-й клас небезпеки для бджіл.

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.