Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Регіональний День поля у Лозовій, Харківська обл.
Регіональний День поля у Лозовій, Харківська обл.
Регіональний День поля у Лозовій, Харківська обл.

Регіональний День поля у Лозовій, Харківська обл.

16.08.2021
13 серпня аграрії Харківщини та інших областей України приїхали до м. Лозової, що на Харківщині, щоб побачити демонстраційні поля. ТОВ "Лозівський агропромтехсервіс" на одному місці засіяли одразу 171 гібрид соняшника та кукурудзи селекції Лімагрейн та використовували систему живлення від «Спектр-Агро». Поля розташовані вздовж окружної дороги з Лозової до Панютиного та вирізняються інформаційними табличками з назвами гібридів.

Одним з організаторів Дня поля була наша компанія «Спектр-Агро» в особі Ігоря Шевченка, директора Лозівського регіонального підрозділу. Сільгоспвиробникам Харківщини презентували нові гібриди соняшника та кукурудзи, культуру сорго та особливості їх вирощування. Зауважемо, що аграріїв дуже зацікавила нова нова послуга від «Спектр-Агро»: відбір зразків ґрунту спеціальною машиною. Фахівці "Спектр-Агро" з точного землеробства пояснили сільгоспвиробникам подальший алгоритм аналізу ґрунту і як можна оптимізувати витрати господарства у майбутньому, використовуючи сучасні технології даного направлення.
Фахівці "Лозівського агропромтехсервісу" доглядають за культурами на експериментальних полях разом з постачальниками насіння, добрив та агрохімії, потім спільно збиратимуть врожай та фіксуватимуть його показники по кожному гібриду. На основі отриманих результатів складуть порівняльну таблицю та ділитимуться корисною інформацією з іншими сільгоспвиробниками. Керівник товариства Віталій Мамай запевнив, за майже 20-річний досвід в агросфері не зустрічав, щоб засівали одразу стільки гібридів на одному місці, за це "Лозівський агропромтехсервіс" навіть занесли до Книги рекордів Лозівщини.
Фотогалерея












Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.