Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин День поля ″Спектр-Агро″ 14.6.2018 у Київській обл.
День поля ″Спектр-Агро″ 14.6.2018 у Київській обл.
День поля ″Спектр-Агро″ 14.6.2018 у Київській обл.

День поля ″Спектр-Агро″ 14.6.2018 у Київській обл.

20.06.2018

14 червня 2018 компанія "Спектр-Агро" успішно провела Іспанський День поля у с. Малополовецьке, Фастівського району Київської області на базі СТОВ "Перемога". На свято завітало близько 130 клієнтів із Київської, Житомирської, Черкаської, Полтавської та Чернігівської областей.
Гості семінарів отримали багато нової інформації стосовно нової продукції у портфоліо "Спектр-Агро": трьох формуляцій органічних добрив на основі гумінових та фульфових кислот від компанії Daymsa - Натурвітал Плюс, Натурвітал ВСП та Аміногумік, ексклюзивним імпортером в Україні яких являється "Спектр-Агро".  

Компанія "Спектр-Агро" у цьому році також поповнила своє портфоліо новими відомими брендами сільськогосподарської техніки, такими як KöckerlingMADARA, MST, FALC та Bargam. На ділянці з виставкою НОВИНОК с/г техніки можна було побачити: телескопічний навантажувач MST, посівний комплекс VITU 600 від компанії Köckerling, мульчувач Agila 2700 від компанії FALC.

Із вже раніше існуючих раніше моделей агротехніки були представлені 8-ми рядна сівалка пневматична точного висіву Prosem K, глибокорозпушувач SSDR 7 від компанії Farmet та  наш "ХІТ ПРОДАЖІВ" - самохідний обприскувач HARDI Alpha evo.

Який же Іспанський День поля без футболу? Гості з радістю взяли участь у грі "Точний гол", де кожен учасник отримав заохочувальний приз, насолодились справжнім іспанським танцем Фламенко під час обіду, смакували освіжаючу Сангрію та хамон.

Гостей Днів полів розважали своїми новими жартами наші добрі друзі із команди Ліги сміху - "Отдыхаем вместе. г. Хмельницкий", які також провели цікавий розіграш призів та конкурси! 

Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.