Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин День поля в Черкаській обл. 03.10.2016 р.
День поля в Черкаській обл. 03.10.2016 р.
День поля в Черкаській обл. 03.10.2016 р.

День поля в Черкаській обл. 03.10.2016 р.

11.10.2016

3 жовтня 2016 р. на демонстраційній лінійці ТОВ "Колос-08" Кам"янського р-ну Черкаської області спеціалісти ТОВ "СПЕКТР-АГРО" провели День Поля для своїх партнерів господарств.

В сонячний день, при сприятливих погодніх умовах, директор Черкаського представництва Зубачов Анатолій Романович привітав учасників, розповів про напрямки діяльності ТОВ "СПЕКТР-АГРО", наголосивши, що першочерговим завданням перед менеджарами стоїть не просто продаж ЗЗР, насіння с/г культур, агротехніки та мікродобрив, а пошук з агрономами і інженерами господарств для кожного окремого поля сучасних технологій вирощування с/г культур.
На демонстраційному полі були представлені гібриди кукурудзи селекцій Піонер, Сингента, Монсанто, КВС, Лімагрейн, Євраліс та ЗААТБАУ. 
Запрошені керівники та головні агрономи господарств (а іх було більше 50 осіб) ознайомились не тільки з гібрідами вищевказаних компаній постачальників, а й побачили вплив мікродобрив "Спектрум" при зважуванні, як оброблених мікродобривами, так і в контролі необроблених.

На загальному фоні по всіх гібрідах , які були представлені на Дні Поля врожайність була від 10,5 до 12,5 т/га. Застосування мікродобрив Спектрум КорнМікс в кількості 3 л/га дало збільшення врожайності на 0,8-1,7 т/га.

У виступі головного агронома Мирошніченко Володимира Васильовича був зроблений акцент: "Завдячуючи технології застосування мікродобрив "Спектрум" в господарстві врожайність складає :
- озимий ріпак 36 ц/га;
- озима пшениця 76,8 ц/га;
- ячмінь - 46 ц/га;
- соя - 36,2 ц/га".
Після ознайомлення з гібридами кукурудзи, зважування кожного гібриду та встановлення врожайності і особливо відсотку вологи був організований дружній обід, розіграш призів та обмін враженнями.

Фотогалерея






Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.