Фокс®

Фунгіцид нового покоління для захисту соняшнику, сої та гороху

Діюча речовина:
Трифлоксістробін, 150 г/л + протіоконазол, 175 г/л
Препаративна форма:
концентрат суспензії
Механізм дії:

Трифлоксістробін із класу стробілурінів порушує процес дихання в мітохондріях клітин збудника. Протіоконазол із класу триазолінтіонів гальмує розвиток гіфів і грибниці шляхом порушення процесу біоситезу стеролів у клітинній мембрані. Наявність двох діючих речовин разом з різним механізмом дії запобігає виникненню стійкості збудників хвороб до препарату.

Властивості:

Фокс® 325 CS — новий високоефективний фунгіцид для захисту соняшнику, гороху та сої від широкого спектру хвороб. Препарат №1 у системі захисту сої в Бразилії. Завдяки мезостемній дії трифлоксістробіну відбувається тривалий захист оброблених частин рослин, а газова фаза продукту створює додаткову профілактику захворювань не оброблених частин рослин. Виражена системна дія протіоконазолу забезпечує тривалий захист як оброблених тканин рослини, так і молодого приросту. Трифлоксістробін вкриває листкову поверхню та запобігає проникненню патогенів до неї, а протіоконазол, який міститься в клітинах рослин, контролює розвиток міцелію і проникнення гаусторій. Фокс® затримує старіння рослини шляхом впливу на баланс гормонів, поліпшує фотосинтез та оптимізує азотний обмін у рослині, як результат — збільшується виповненість насіння й маса тисячі насінин.

ЗАСТОСУВАННЯ

СОНЯШНИК
Норма витрати, л/га: 0,6–0,8
Хвороба: альтернаріоз, фомоз, іржа, септоріоз
Спосіб, час обробок, обмеження: обробка за перших ознак хвороби або в фазі 6–8 листків — профілактично
Кількість обробок: 2
Строк очікування (дні): 50

СОЯ
Норма витрати, л/га: 0,4–0,6
Хвороба: альтернаріоз, септоріоз, антракноз
Спосіб, час обробок, обмеження: обробка за перших ознак хвороби або в фазі повного цвітіння — профілактично
Кількість обробок: 2
Строк очікування (дні): 35

ГОРОХ
Норма витрати, л/га: 0,4–0,6
Хвороба: антракноз, борошниста роса
Спосіб, час обробок, обмеження: обробка за перших ознак хвороби або в фазі початку цвітіння — профілактично
Кількість обробок: 2
Строк очікування (дні): 25

ТЕХНІКА ЗАСТОСУВАННЯ

Рекомендується дрібнокрапельне обприскування з нормою витрати робочої рідини 200–400 л/га для внесення польовими агрегатами залежно від його типу: наприклад, придатні плоскоструменеві форсунки, тиск рідини — 2,5–3 кг/см2, швидкість руху агрегатів — 6–7 км/год.

ПЕРЕВАГИ

  • Ефективний проти широкого спектру хвороб.
  • Тривалий захисний ефект за максимальних норм застосування.
  • Підсилює стійкість рослин до стресу.
  • Посилює фотосинтез у рослині.
  • Покращує засвоєння азоту.
  • Збільшується маса тисячі зернин.
  • Підвищується врожайність.
 
 
Сумісність:

Продукт сумісний з іншими фунгіцидами, а також інсектицидами. Може бути застосований у баковій суміші з регулятором росту Церон®. У такому разі Церон® додають до бакової суміші після препарату Фокс®. Але в будь-якому випадку перед застосуванням рекомендується провести попередній тест на змішуваність. Зверніть увагу, що фізична сумісність продуктів у багатокомпонентному баковому розчині не завжди може підтверджуватись тестовим змішуванням! Тести на змішування та на сумісність не дають змоги перевірити наявність будь-якого несприятливого фітотоксичного впливу на врожай або біологічну ефективність окремих компонентів у разі використання в бакових сумішах!

Реєстраційне посвідчення:
А № 07090
Тара:
5 л
 

 

Тара
5 л
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
ГУТТІНО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.