Rebell profiline
Опис Технічні характеристики

Rebell profiline - важка дискова борона для максимального результату.

Оптимальне змішування великої кількості рослинних решток при вирощуванні зернових і кукурудзи на зерно дисками Ø620мм. Диски мають кут зрізу 17 ° і кут нахилу 21 °. Таким чином при максимально можливій глибині обробки до 18 см гарантується оптимальний зріз навіть на дуже сухих ґрунтах. 

Гідравлічне регулювання глибини обробітку "ЕasyShift" під час роботи з кабіни трактора. При русі важеля гідравліки передні опорні колеса змінюють свою позицію. Зміна позиції передається на подвійний -STS- каток. Таким чином паралельно до землі піднімається або опускається вся дискова борона. Шкала на опорних колесах відображає робочу глибину.

Дискова борона Rebell profiline обладнана гідравлічно регульованим планувальним щитом. Цей щит призначений для вирівнювання грунтового горизонту і розбивання великих грудок при підготовці посівного ложа.

Важкий прикотуючий подвійний каток STS для швидкого процесу розкладання органічних залишків, швидкого проростання падалиці і бур‘янів та оптимального зворотного ущільнення.

Міцна конструкція рами. Rebell profiline виготовлена з високоякісного матеріалу, вага машини надає можливість безпроблемного заглиблення дисків в усіх можливих умовах. Всі вузли з‘єднання оснащені системою Lockpin (Локпін). Система Lockpin надає в рази більшу стабільність та довговічність, ніж система кріплень стандартним пальцем. Диски кріпляться на підшипник, який не потребує обслуговування.

Важка дискова борона Rebell profiline забезпечує:

- заробку значної маси органіки, кукурудзи, сидератів, соняшнику
- обробіток парів
- заробку органічних добрив
- перший обробіток стерні
- передпосівну підготовку 
- ретельне перемішування ґрунту з рослинними рештками навіть у важких умовах
- високу швидкість обробітку до 18 км/год 
- відмінне заглиблення в ґрунт завдяки оптимальному куту атаки і форму дисків навіть у важких умовах
- краще ущільнення в сегменті дискових борін за рахунок подвійного катка STS

Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ДЖЕРСІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.