Вуксал Grain

Висококонцентрована суспензія зі спеціально підібраним для зернових культур вмістом мікроелементів з ефектами прилипача та сурфактанту. 

  • Вуксал Grain – комплексна інноваційна листкова суспензія. Співвідношення мікроелементів (Mn, Zn, Cu та Mo) повністю відповідає фізіологічним потребам зернових культур (пшениця, жито, ячмінь, овес, тритикале тощо). Додатково містить калій та азот для попередження дисбалансу живлення та посилення росту й розвитку. 

  • Вуксал Grain рекомендується  для  позакореневого  підживлення культур, які вирощуються за інтенсивною технологією. Вуксал Grain забезпечує рослину всіма необхідними мікроелементами в період її активного росту. Усуває гострий та запобігає прихованому дефіциту мікроелементів, що підвищує продуктивність культур. 

Норма внесення (на 1 обробку л/га): 0,5-1,5 л/га.

Склад, г/л

N

К2O

SO3

B

Cu*

Mn* Zn* Mo
Grain

72

144 85 1,4 14,4 28,8 21,6 

 0,29

*   Катіони металів Cu, Mn і Zn повністю хелатовані EDTA.

Переваги:

  • Співвідношення елементів живлення (Mn, Zn, Cu та Mo) відповідає фізіологічним потребам зернових культур.
  • Додатково містить Калій та Азот для попередження дисбалансу живлення та посилення росту й розвитку
  • Всі елементи живлення повністю та швидко проникають у рослину.
  • Надхелатування ЕДТА поліпшує якість робочого розчину.
  • Cумісний з більшістю пестицидів.
  • Наявність спеціальних добавок підвищує ефективність дії засобів захисту рослин (ЗЗР) та забезпечує оптимальне поглинання поживних речовин незалежно від погодних умов.

Технічна інформація
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
СТРОМБОЛІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.