Талант

Поверхнево-активна речовина (ПАР), застосовується як додатковий компонент при внесенні деяких післясходових гербіцидів. 

Діюча речовина: етоксілат ізодецилового спирту, 900 г/л
Виробник: Петерс енд Бург Лтд, Угорщина
Формуляція: водний розчин

Механізм дії

Препарат зменшує поверхневий натяг розчину, забезпечує утворення однорідної плівки на надземній частині рослин. За рахунок кращого утримання та поглинання гербіциду рослинами бур’янів підвищується ефективність та швидкість його дії. В окремих випадках це дозволяє зменшувати норму витрати гербіциду.

Рекомендації  щодо застосування

Препарат застосовується в баковій суміші з гербіцидами у розрахунку 100 мл на 100 л води, або 200 мл/га. Робочий розчин гербіциду та ПАР ТАЛАНТ готують згідно з регламентом приготування робочого розчину для конкретного гербіциду.

Заходи безпеки

Речовина займиста. При виникненні пожежі використовувати сухі хімічні речовини, воду, вуглекислий газ, піну.

Транспортування, зберігання та застосування препарату здійснюється згідно з Державними санітарними правилами ДСП 8.8.1.2.001-98.

Роботу з препаратом слід проводити в індивідуальних засобах захисту. Не забруднювати водоймища. Забороняється повторне використання тари.

Умови зберігання

Препарат слід зберігати тільки в оригінальній закритій упаковці в сухому складському приміщенні для зберігання агрохімікатів в прохолодних умовах. Не зберігати разом із сильними окислювачами. Оптимальні температури зберігання — від +5 до +50 оС.

Токсикологічна характеристика

Малонебезпечна речовина: 4 клас небезпеки. Препарат сильно подразнює очі.

Перша медична допомога

При попаданні препарату на шкіру негайно змити його милом та великою кількістю води.

При попаданні препарату в очі негайно промити їх великою кількістю води впродовж не менше ніж 15 хвилин.

При попаданні препарата в шлунок дати потерпілому 1–2 склянки води з активованим вугіллям, викликати блювання. При необхідності повторити процедуру. Негайно звернутись до лікаря. Специфічних антидотів немає. Лікування симптоматичне.

Тара
5 л.
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
БРАЗЕТТО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.