Штільвет

Штільвет – поверхнево-активна речовина, яка покращує покриття, змочування поверхні рослини та проникання в неї пестицидів та мікроелементів.

Діюча речовина: 100% органосиліконовий ад’ювант  трисилоксаналкоксилат

Принцип дії:

Штільвет значно знижує поверхневий натяг робочої рідини і завдяки цьому покращує якість покриття у важкодоступних частинах рослини. Використовується як ад´ювант з пестицидами.

Регламент застосування:

Засіб на основі поліетилсилоксанової поверхнево-активної речовини. Засіб не проявляє шкірно-резорбтивної, місцево-подразнюючої та алергенної дії. При нанесенні потрібно контролювати вміст в повітрі робочої зони аерозолю полімерів ГДК р.з. 10,0 мг/м3, згідно з «Общесоюзными санитарно-гигиеническими и санитарно-противоэпидемическими правилами и нормами «Предельно допустимые концентрации (ПДК) вредных веществ в воздухе рабочей зоны» №4617-88. Засіб повністю розчинний в воді. Залишкова кількість ПАР на рослинах після змивання не перевищує 1мкг/см2, залишкова кількість ПАР на рослинах після змивання не більше 5 мкг/см2 при використанні згідно з рекомендаціями виробника.

-  нетоксичний для тварин та людей;

-   безпечний для навколишнього середовища;

-   нелетючий;

-   некорозійний;

При виборі норм використання Штільвету потрібно враховувати норму виливу робочого розчину, а також склад препаратів, які додаються в робочий розчин, тобто наявність в їхньому складі прилипачів. Якщо переважають водорозчинні гранули (Штефурон, Штеферіб, Штефамба), суспензійні форми препаратів (Гол, Стемат 500, Штефам), то потрібно застосовувати максимально встановлену норму Штільвету. Якщо переважають емульсійні форми і водорозчинні концентрати, потрібно зменшити норми застосування Штільвету.

Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
БРАЗЕТТО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.