Посівний комплекс Vitu Combi
Опис Технічні характеристики

Незалежно від типу посіву, прямий чи посів у мульчу або після плуга, посівний комплекс VituCombi підходить до будь – якої технології. Для дотримання всіх вимог, що висуваються до продуктивності сівалки, Vitu оснащена двома рядами елементів дискової борони. Колеса ґрунтоущільнювача (пакера) розташовані у шаховому порядку, що гарантує відмінне ущільнення по всій ширині. Таким чином Vitu Combi підходить для точного висіву на високих швидкостях, для одночасного внесення мінеральних добрив сівалка оснащена рядом сошників, які розташовані перед пакером.

Об’єм бака посівного комплексу складає 4300 л, співвідношення посівний матеріал / добриво – 60 / 40. За колесами трактора розташовані слідорозрихлювачі, при сівбі дрібнонасінних культур, особливо у вологих умовах, дуже важливо після проходу коліс трактора повернути структуру посівного горизонту.

Кожен робочий орган дискової батареї розміщеній на окремій потужній підпружиненій стойці, що гарантує якісну підготовку посівного горизонту. Крім того, на відміну від аналогічних агрегатів інших виробників, диски розташовані «під зворотнім кутом», в динаміці це виглядає наче працюють багато маленьких плужків, таке розміщення робочих органів нівелює проблему так званої «земляної хвилі», яка виникає при роботі машини на високих швидкостях. Одночасне внесення мінеральних добрив здійснюється 2 – дисковими сошниками, які конструктивно є ідентичними висіваючим сошникам, внесення здійснюється в міжряддя.

Вдалим конструктивним рішенням є компоновка коліс пакера. Колеса розміщені в шаховому порядку, що дає ряд переваг : 21 колесо ( за кожним колесом по краях 2 висіваючі сошники), міжряддя – 14.3, рівномірне ущільнення й стабільна витримка глибини висіву, відмінний доступ до елементів конструкції пакера в разі потреби заміни / сервісу.

Висіваюча секція закріплена на потужній підпружиненій стойці, яка витримує тиск до 150 кг, глибина висіву регулюється гідравлічно. Конструктивною особливістю 2 – дискового сошника є наявність так званого «язичка», що розташований за точкою виходу насіння з насіннєпроводу. Даний конструктивний елемент «заспокоює» посівний матеріал в момент удару об посівне ложе, таким чином маємо рівномірну розкладку в ряду. Не менш важливим функціональним моментом є наступний момент : при випадковому русі посівного комплексу назад в робочому положенні, «язичок» повністю закриває зону виходу посівного матеріалу від потрапляння всередину ґрунту, таким чином не потрібно витрачати час і ресурси на тривалу чистку машини.

Позаду сошника знаходиться прикочуюче колесо. Даний елемент є регульованим у 3 – х позиціях, в залежності від типу, вологості ґрунту та глибини заробки насіння. Закінчує весь ряд технологічних операцій штригельна борона, яку можна налаштувати на різний ступінь агресивності роботи, або за потребою деактивувати.

Дозатор посівного комплексу оснащений гідравлічним приводом, норма висіву регулюється шляхом набору відповідних котушок та знаходиться в межах від 2 до 450 кг.

Насіннєпроводи оснащені датчиками контролю висіву.

За допомогою потужних гідравлічно регульованих бічних маркерів можливо оптимально встановлювати край обробленої ділянки, адже великі зубчасті диски залишають дуже помітний слід.

Переваги посівного комплексу Vitu Combi

  • Універсальність застосування: для посіву в мульчу та прямого посіву
  • Високий ресурс робочих органів – це німецька якість і надійність!
  • Економія витрати дизпалива  – до 6 л/га!
  • Універсальна сівалка з можливістю висівати як дрібно – так і крупнонасінні культури (від маку до гороху), в т.ч. плівчаті культури (овес, ячмінь) без встановлення додаткових опцій.
  • Vitu Combi дозволяє вести висів на високій швидкості, зберігаючи при цьому високу якість заробки насіння завдяки унікальній системі розташування коліс ґрунтоущільнювача
  • Простота налаштування завдяки можливості центрального регулювання дискової борони для обробітку ґрунту, вирівнювання горизонту та утворення мілкої ґрунтової фракції.
  • Рівномірна глибина заробки насіння по всій ширині захвату завдяки симетрії розташування сошників за колесами ґрунтоущільнювача.
  • Адресне внесення мінеральних добрив в міжряддя нижче горизонту посіву.
Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
ГУТТІНО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.