Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Вітрильна регата ″Спектр-Агро″ 2017
Вітрильна регата ″Спектр-Агро″ 2017
Вітрильна регата ″Спектр-Агро″ 2017

Вітрильна регата ″Спектр-Агро″ 2017

30.06.2017

Червень місяць був неабиякий насичений подіями для співробітників «Спектр-Агро». Окрім кількох десятків власних і спільних з партнерами Днів поля, директори центрального офісу та 20-ти представництв компанії «Спектр-Агро» мали змогу взяти участь у корпоративній регаті на яхтах по Дніпру та навколо Жукового острова. Чотири команди на чотирьох сучасних вітрильних суднах вправно та швидко освоїли ази управління парусною яхтою, навчилися ставити вітрила та маневрувати і найголовніше – зрозуміли, що таке бути справжніми яхтсменами. Основним завданням для кожної команди було - самостійно без участі інструктора почати перегони під вітрилами і дійти до фінішу! 

Під час регати колеги повинні були працювати спільно та злагоджено, як єдиний механізм, адже для того, щоб управляти вітрильним човном необхідно, щоб усі дії були узгодженими, все точнісінько, як і у житті великої компанії з великою командою. Перемогу отримала команда центрального офісу з відривом у 15 хвилин! Але перемога – це не найголовніше, адже вся команда прекрасно провела час в компанії колег-друзів!

Фотогалерея

































Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT 10-05-40+ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.