Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Навчання - світло!
Навчання - світло!
Навчання - світло!

Навчання - світло!

12.10.2017

Знання - зовсім не пасивний відвідувач, який самостійно прийде до нас незалежно від бажання, його потрібно шукати перед тим, як воно буде нам належати. Це результат величезної праці. За таким принципом компанія "Спектр-Агро" кожного року проводить навчання своїх менеджерів і цей рік не став виключенням. З "2" по "6" жовтня в трьох областях України (Полтавська, Черкаська, Рівненська області) з доповідями перед менеджерами виступали провідні фахівці з Іспанії та Великобританії – компанія Daymsa та компанія Headland. Фахівці у сфері добрив ознайомили нашу команду з новими продуктами та їх перевагами, а також поглибили знання та поділились досвідом ведення с/г у країнах ближнього та дальнього зарубіжжя.

Фотогалерея






Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС Хамелеон
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.