Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Надійна та безвідмовна робота с/г техніки!
Надійна та безвідмовна робота с/г техніки!
Надійна та безвідмовна робота с/г техніки!

Надійна та безвідмовна робота с/г техніки!

18.05.2020

Надійна та безвідмовна робота сільськогосподарської техніки – не тільки запорука успіху вчасно виконаних сезонних робіт, а ще й гарантія того, що отриманий врожай буде саме таким, на який сподівається кожен власник сільськогосподарського бізнесу, будь то фермер чи велике аграрне підприємство.

Ми прагнемо забезпечувати наших клієнтів лише якісною продукцією від перевірених постачальних та партнерів. Саме тому наш асортимент поповнився лінійкою мастильних матеріалів Opet від провідного турецького виробника – компанії Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. Підтвердженням якості продукції Opet є наявність офіційних схвалень багатьох всесвітньо відомих виробників різноманітної техніки та обладнання, а також їхня конвеєрна заливка в техніку Case, New Holland, Ford Trucks, Fiat, Otokar.

Асортимент Opet, доступний нашим клієнтам, представлений моторними, гідротрансмісійними оливами та гідравлічними рідинами. 

Більше детально з асортиментом мастильних матеріалів Opet можете ознайомитись на нашому сайті за посиланням

Замовити онлайн

 

 

Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС ТРЕБІАНО
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.