Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Дні поля на Байєр Агро Аренах Схід та Центр 2015 р.
Дні поля на Байєр Агро Аренах Схід та Центр 2015 р.
Дні поля на Байєр Агро Аренах Схід та Центр 2015 р.

Дні поля на Байєр Агро Аренах Схід та Центр 2015 р.

15.06.2015

09.06.2015 та 12.06.2015 року, на Байєр Агро Арені Схід та Центр відповідно, ТОВ «Спектр-Агро» з компанією «Байєр» традиційно провели спільний День Поля.

На дані заходи завітали гості з Харківської, Луганської, Донецької, Київської, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Дніпропетровської та Черкаської областей.

Навіть в умовах недостатнього зволоження та складних кліматичних факторів, всім присутнім було надано можливість впевнитись у ефективності вирощування сільськогосподарських культур, з використанням найновіших засобів захисту рослин компанії «Байєр» та мікродобрив власної торгової марки ТОВ «Спектр-Агро» - Спектрум™, переваги ґрунтообробної та посівної техніки, машин для внесення мінеральних добрив Quivogne, самохідного оприскувача ALPHA EVO (Hardi), з системою повітряної підтримки TWIN FORCE.

Ми вдячні нашим партнерам з компанії «Байєр» за надану можливість проведення вказаного заходу, а також усім присутнім та чекаємо на нові зустрічі.

Фотогалерея
































Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.