Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин День поля ″Спектр-Агро″ та ″КВС - Україна″ на Дніпропетровщині, 07.08.2018
День поля ″Спектр-Агро″ та ″КВС - Україна″ на Дніпропетровщині, 07.08.2018
День поля ″Спектр-Агро″ та ″КВС - Україна″ на Дніпропетровщині, 07.08.2018

День поля ″Спектр-Агро″ та ″КВС - Україна″ на Дніпропетровщині, 07.08.2018

10.08.2018

Кожен День поля компанії «СПЕКТР-АГРО» є унікальною подією аграрної галузі у всіх регіонах України. Не виключенням став захід, проведений 7 серпня на полях ПП «Перемога АВК», що у селі Чумаки на Дніпропетровщині. Подія стала прикладом доброї співпраці з нашим надійним партнером – ТОВ «КВС-УКРАЇНА», провідним виробником насіння кукурудзи, соняшника та жита. 

Понад 100 керівників агрокомпаній та агрономів Дніпропетровської і Запорізької областей мали можливість отримати практичний досвід вирощування гібридів кукурудзи селекції КWS та на власні очі переконатися у перевагах агрегатів для обробітку ґрунту, посіву і внесення мінеральних добрив, які пропонує «СПЕКТР-АГРОТЕХНІКА»

Розпочався захід з вітального слова представників відділу кукурудзи та олійних культур компанії «КВС-УКРАЇНА» та директора Дніпропетровського регіонального представництва ТОВ «СПЕКТР-АГРО» Синиці Євгена.

Надалі, за програмою, гості ознайомилися з презентацією новинок добрив на основі гумінових кислот DAYMSA іспанського виробництва та повною лінійкою мікродобрив Спектрум, офіційним імпортером яких є «СПЕКТР-АГРО». Також під час теоретичної частини фахівці ТОВ «КВС-УКРАЇНА» розповіли про гібриди кукурудзи селекції KWS, результати врожайності яких потім продемонстрували в польових умовах. Доповідь від агронома-консультанта Олександра Добренького «Кукурудза KWS. Сила генетики на вашій фермі» викликала масу зацікавленості від виробників молочної галузі.

Практична частина включала огляд портфоліо гібридів кукурудзи KWS та с/г техніки від «СПЕКТР-АГРОТЕХНІКА».

Основний акцент було зроблено на зубових гібридах ремонтантного типу з раннім ФАО, що входять до лінійки  UNIQUEDENT. В цьому сезоні їх ряди доповнили новинки КВС КАВАЛЕР ФАО 250 та КЕЛТІКУС ФАО 270 . Не залишилася без уваги і зірка минулих сезонів – КВС 2370 ФАО 280 , який не перестає вражати виробників своєю здатністю у надскладних посушливих умовах формувати високі врожаї зерна. Ці гібриди заслуговують особливої уваги, бо є справжніми перлинами лінійки і переконливою відповіддю на запити українських аграріїв.

По завершенню офіційної частини, за смачним обідом та під звуки кавер-гурту, довго не стихали обговорення представленого на полі. Гості консультувалися та задавали питання по агросервісу.

Ми підтримуємо господарства на всіх етапах та вчасно реагуємо на будь-які запити чи побажання, адже отримання максимального прибутку виробником з – наша спільна мета.

Фотогалерея














Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.