Головна Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Новини Новини - ТОВ «Спектр-Агро» - дистрибуція насіння, засобів захисту рослин, мінеральних макро - та мікродобрив, сільгоспмашин Як купити насіння Євраліс українського виробництва і отримати компенсацію від держави
Як купити насіння Євраліс українського виробництва і отримати компенсацію від держави
Як купити насіння Євраліс українського виробництва і отримати компенсацію від держави

Як купити насіння Євраліс українського виробництва і отримати компенсацію від держави

21.01.2019

Як купити насіння Євраліс українського виробництва у будь-якому регіональному представництві ТОВ "Спектр-Агро" і отримати компенсацію від держави?!

Що Вам потрібно зробити?

1. Через один із уповноважених державних банків (Укрексімбанк, Ощадбанк, Укргазбанк або Приватбанк) придбати гібридне насіння кукурудзи або соняшника Євраліс, яке виробляється на заводі Євраліс в Україні: http://euralis.ua/wp-con…/uploads/katalog-2019-preview-2.pdf

2. Замовити насіння можна у бцдь-якому регіональному представництві офіційного дистриб´ютора ТОВ "Спектр-Агро", контакти яких указані на сайті http://spectr-agro.com/contacts/ Фермерське господарство повинні мати діючі рахунки в одному з указаних банків.

3. Сформувати пакет підтверджуючих документів http://euralis.ua/…/Kompensatsiya-za-nasinnya-vitchiznyanog… та разом з оригіналами документів на якість насіння подати заявку до одного із уповноважених банків.

4. Отримати компенсацію до 60 тисяч гривень на одне фермерське господарство або сільськогосподарський обслуговуючий кооператив. 
Фінансова підтримка держави надається фермерському господарству, у власності та/або користуванні якого перебувають землі с-г призначення, та яке має чистий дохід (виручку) від реалізації продукції за останній рік до 20 млн грн; або зареєстрованому в поточному році фермерському господарстві, у власності та/або користуванні якого перебувають землі с-г призначення, незалежно від обсягу чистого доходу (виручки).

Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
КВС Хамелеон
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.