Speed Drill
Опис Технічні характеристики

За допомогою Speed Drill є можливість тепер ефективніше проводити посів сидератів одночасно із обробкою ґрунту. Сівалкою Speed Drill можна оснащувати такі культиватори як Allrounder 600/750, Quadro, Vector і Vario. Посів забезпечується великим бункером об‘ємом 475 літрів. Насіннєвий матеріал розподіляється через сошники, що знаходяться точно за катком культиватора. Так насіння потрапляє на ущільнену землю і надійно прикривається за допомогою штригеля дрібноземом. Таким чином гарантуються оптимальні сходи посівного матеріалу.

Для контролю швидкості використовується радіолокаційний датчик. Привід вентилятора здійснюється гідравлічно, для вироблення досить великого потоку повітря. Таким чином досягається відмінний розподіл насіння і на машинах з великою шириною захвату.

Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
СТРОМБОЛІ
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.