Rebell classic
Опис Технічні характеристики

Компактні навісні дискові борони Rebell сlassic з шириною захвату від 3 до 5,2м, призначені для дрібного обробітку ґрунту, подрібнення органічної маси, інтенсивного перемішування ґрунту, заробки пожнивних залишків та вирівнювання ґрунтового горизонту та забезпечують рівномірність глибини обробки в діапазоні від 2 до 12 см.

Окремо встановлені в 2 ряди диски на пружинній стійці, забезпечують роботу без забивання (самоочищення дисків за рахунок вібрації), гарантують ретельне перемішування навіть у важких умовах за великої кількості пожнивних залишків. Лінійна відстань між дисками в 130 мм надає можливість суцільного обробітку грунту. Встановлений на пружині бічний розрівнювальний диск допоможе оптимально вирівняти край колії культиватора.

Вузли кріплення на Rebell Classic оснащені системою кріплення Lockpin, що забезпечує стабільність та довговічність кріплень за рахунок двосторонньої фіксації. Диски стійок встановлені на підшипники, закритого типу, що не потебують змащення та обслуговування, надійна герметичність захищає їх від потрапляння пилу, бруду, води, каменів і соломи. Підшипник придатний для всіх видів робіт, в тому числі і при внесенні рідкого гною.

Подвійний STS – каток діаметром ø530 мм призначений до роботи на любих типах ґрунту, в тому числі стабільно працює на кам’янистих ґрунтах, а також гарно зарекомендував себе у роботі на вологих ґрунтах, чудово виконує зворотне ущільнення ґрунту, зберігаючи вологу,  не забивається, нечуттєвий до каміння, відсутнє ковзання по ґрунту, забезпечує відмінне кришіння ґрунту, завдяки роботі ґрунт-ґрунт (форма кілець котка U – подібна) має мінімальне зношування.

Регульована штригельна борона ø13 мм забезпечує отримання оптимального шару мульчі, мілкого кришіння ґрунту та вирівнювання ґрунтового горизонту. За необхідності і в залежності від попередньої культури, можна регулювати на інтенсивність роботи простим поворотом важеля.

 

Колір, матеріал, об’єм та інші властивості упаковки Товарів, які наведені на сайті ТОВ «Спектр-Агро», можуть змінюватись Виробником Товару
Контакти
ТОВ «Спектр-Агро»
Київська обл., м. Обухів, вул. Промислова, 20
+38 (067) 219-06-32
agro@spectr-agro.com
ХIТ ПРОДАЖІВ
MAXPLANT-09-42-09-2MgO-ME
Copyright © 2009 — 2024 ТОВ «Спектр-Агро».
Всі права захищені.
Натискаючи "Приймаю", ви погоджуєтеся на використання файлів cookie spectr-agro.com і сторонніх файлів cookie, а також інших аналогічних технологій для підвищення зручності перегляду, аналізу взаємодії з нашим контентом і в інших законних ділових цілях.